Помощник мениджър на националите
#1 Removed user 13.04.2013 14:49
Spitfires
3087 Posts

Копирам темата колегата Girondins Bordeaux ( http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5963 ), защото не беше добавил възможен отговор и предложението с анкета му беше изтрито, а мисля, че идеята е много добра...

"Предлагам да се въведе помощник на националните мениджъри.целта е да има
възможност да ръководи мача /смяна на играчи и схеми/ при отцъствието на главния
мениджър.като помощника да бъде избран от титулярния мениджър за да бъде човек с
който се разбира и имат едни и същи възгледи за отбора."

#2 Girondins Bordeaux 13.04.2013 14:54
Girondins Bordeaux
1108 Posts
Since 18.07.2010

изглежда модераторчето се е взело много на сериозно и се прави на все знаещ (chuckle) искам сега преди да ми изтрие коментара да ми копира къде в правилата на форума или играта пише кои са възможните отговори ,които автора предлагащ нещо трябва да избира.....

#3 PORT 13.04.2013 15:13
PORT
1125 Posts
Since 22.01.2008

Твърдо против. Мачовете на националите не са всеки ден и въпреки това ако отсъства мениджъра, то на следващите избори има опция - избира се друг.

#4 Removed user 13.04.2013 15:43
Falcons
1014 Posts

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>изглежда модераторчето се е взело много на сериозно и се прави на все знаещ
искам сега преди да ми изтрие коментара да ми копира къде в правилата
на форума или играта пише кои са възможните отговори ,които автора предлагащ
нещо трябва да избира.....</blockquote>

Ами който е против,как да си даде гласът.До колкото ми стига капацитета,когато има анкета трябва да има всички възможни отговори,за да може всеки да даде своето мнение.

#5 Girondins Bordeaux 13.04.2013 16:05
Girondins Bordeaux
1108 Posts
Since 18.07.2010

Това че ти си против и си модераторче не означава че трябва да пренебрегваш мнението на другите.можеше да напишеш коментар че си против и толкова.така можеше да дадеш пример на останалите "простаци" ,като нас какво да направим в такива ситуации ,обаче по-лесно е да сложиш катенарчето за да извършиш някаква дейност като мод(nod)

#6 Removed user 13.04.2013 16:08
Falcons
1014 Posts

Придържай се към темата.Ако искаш да ми кажеш нещо има ЛС.Не мисля че е необходимо да занимаваш хората с мен.

#7 КORECOM 2017 13.04.2013 16:14
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

8) (sun) (d) Не се карайте... ето едно просто, даже простовато примерче за тема с анкета, дето няма даже и колебая се като отговор ;)

http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5882

Иначе тая помощ и правата трябва да се обмисли добре технически, щото това са права за боравене с отбора и утре съмишлениците ако се скарат/мандата е два сезона!/ може голяма мазна работа да се получи... и като двамата са на линия по време на мача и решат да променят нещо също ще е купон... понякога приказката - много баби - хилаво бебе... си е на място...

#8 Removed user 14.04.2013 07:41
Asse saint etienne
2617 Posts

Дори и да се скарат, то тогава Националния селекционер на лигата може да отстрани и добави друг помощник....

ето и една извадка от Wiki:
<b>"Когато дълго време няма да имате възможност да влизате в *****, възможно е да посочите заместник, който да се грижи за вашия акаунт. За тази цел трябва да отидете в "Настройки" и оттам в "Ситърство" и да въведете своя ситър. Много е важно да имате пълно доверие на ситъра си, тъй като той би могъл да причини много вреда на акаунта ви. Също така трябва първо да го попитате дали ще има достатъчно време да се грижи за акаунта ви. Когато се върнете, можете спокойно да влезнете в акаунта си с вашата парола и да прекратите ситърството.

Когато ви помолят да станете ситър на акаунт, първо трябва да приемете ситърството (или да откажете, ако не искате да го приемете). Това можете да направите като кликнете върху "Настройки" и след това върху "Ситърство". В момента в който приемете предложението, ще видите линк "влизане", с който можете да влезете в акаунта, на който сте станали ситър. " <b/>

#9 Girondins Bordeaux 14.04.2013 08:00
Girondins Bordeaux
1108 Posts
Since 18.07.2010

и аз не мисля че ще се карат,все пак главния мениджър ще взима решенията а помощника само ще изпълни заръките ,които е получил преди това.знаете че при националните гарнитури разликите са малки и понякога има тънкости,които могат да помогнат на отбора чиито мениджър е онлайн.

#10 PORT 14.04.2013 11:05
PORT
1125 Posts
Since 22.01.2008

Колеги, някой задава ли си въпроса, защо я играе тая игра ?
Ами аз я играя защото изпитвам удоволствие да влизам в отбора си, да го тренирам, да променям схемите, да извършвам смени и така да влияя на играта с цел да победя. Всякакви промени които целят да ни заменят, не са в полза, защото така ще загубим интереса и тръпката.
Кои мениджъри са най-добрите - ами не само тия които са дали най-много парични средства ами и тези които са отделили най-много време за играта. Не мисля, че има такива които искат само да се видят на първото място в класирането, па ако може и без да влизат в играта. Същото важи и за националния мениджър. След като неможе да си изпълняваа задълженията, заявява го и на следващите избори чакат поне още 5- 6 колеги, които също заслужават.